Consultații chirurgie generală

Consultații chirurgie generală

Consultația de chirurgie generală înseamnă consultul unui pacient cu o anumită patologie evidențiată prin apariția unor simptome sau teste de laborator modificate, de către un medic specialist în chirurgie generală.

În cadrul consultului medicul va evalua antecedentele dumneavoastră medicale, va realiza o examinare fizică, și va solicită (dacă este cazul) testele necesare pentru stabilirea diagnosticului. În final chirurgul va stabili oportunitatea efectuării unei intervenții chirurgicale. Medicul chirurg este dator de a parcurge împreună cu dvs. opțiunile terapeutice existente, de a va explică riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale, că și evoluția afecțiunii după aplicarea terapiei propuse sau fără terapie.

Este recomandat să va programați pentru o consultație de chirurgie generală atunci când această este solicitată de către medicul dvs curant (medicul de familie) sau de către un medic specialist în cadrul consultului sau. De asemenea puteți programa o consultație și din proprie inițiativa, la o anumită perioada de timp, pentru a preîntâmpina apariția unor probleme de sănătate.

Daca vrei sa imi trimiti informatii suplimentare inainte de consult, poti sa o faci completand formularul de mai jos:


    Politica De Confidențialitate | Politica De Cookies