Politica De Confidențialitate

Politica De Confidențialitate

INTRODUCERE

În calitate de operator de date cu caracter personal, site-ul www.nicolaeboleac.ro, administrat de DR. BOLEAC G. NICOLAE - PRESTĂRI SERVICII MEDICALE, având CUI 31282971, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul oferirii de servicii medicale.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin ”date cu caracter personal” ne referim la informații personale ale unei persoane fizice. În cadrul site-ului www.nicolaeboleac.ro, puteți vizita mai multe pagini și aveți acces la diverse informații, fără să vi se ceară completarea cu date personale a anumitor câmpuri.

În cazul în care doriți să efectuați unul din serviciile medicale puse la dispoziție prin intermediul site-ului www.nicolaeboleac.ro, vi se vor colecta și prelucra doar date cu caracter personal oferite de dumneavoastră conștient, fără a fi obligat. Prin completarea formularului pentru programări, trebuie să vă dați consimțământul referitor la acceptarea prezentei politici de confidențialitate, acțiune prin care acceptați ca datele pe care le oferiți să fie prelucrate în scopul de a vă oferi servicii medicale de calitate.

Datele cu caracter personal prelucrate în momentul în care doriți o programare, sunt umătroarele: Nume, prenume, telefon, e-mail, data nașterii, iar ulterior în cadrul consultației, CNP, adresă, afecțiuni.

Prin interacțiunea cu site-ul www.nicolaeboleac.ro, vă oferiți acceptul pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopurile menționate în prezentul document.

Informațiile cu caracter personal pe care le furnizați în momentul în care faceți o programare telefonică, prin e-mail sau la cabinet (nume, prenume, telefon, e-mail, data nașterii, cnp, simptome, date privind analizele și investigațiile realizate în cadrul ședințelor medicale) sunt înregistrate în baza de date și prelucrate doar în masura în care ați oferit aceste informații lipsiți de orice constrângere și ați fost informați în prealabil.

www.nicolaeboleac.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și datele cu caracter personal inexacte, sau incorecte pe care le furnizați. Dacă vor exista suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora, ne rezervăm dreptul de a anunța autoritățile competente și în măsură pentru investigare, supraveghere și control.

În măsura în care, conform cu prevederile legale imperative în vigoare, datele cu caracter personal ce vor fi solicitate de către personalul cabinetului medical, de organe de cercetare penală, personal autorizat al instituțiilor publice de control financiar, fiscal, securitate socială, ne rezervăm dreptul să furnizăm aceste informații fără a vă cere în prealabil acordul, inclusiv în cazul în care vă opuneți sau nu vă exprimați punctul de vedere.

DREPTURI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu prevederile legale în vigoare în prezent, drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal sunt următoarele:

  • Dreptul de acces la date și de informare, respectiv confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de personalul cabinetului, precum și la legalitatea acestor acțiuni.
  • Dreptul să primiți informații suplimentare referitoare la destinatarii datelor;
  • Dreptul de a interveni asupra datelor cu caracter personal pe care le furnizați voit pentru acțiuni de modificare, actualizare, blocare sau ștergere a acestora.
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale în alte scopuri decât cele ce reprezintă o obligație legală.
  • Dreptul de a înainta o plângere/reclamație către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum și de a vă adresa justiției, în conformitate cu dispozițiile legii.

CONFIDENȚIALITATEA INFORMAȚIILOR ȘI A VIEȚII PRIVATE A PACIENTULUI

În calitate de pacient, datele medicale personale va vor fi puse la dispoziție ori de câte ori doriți. Orice informație cu privire la starea de sănătatea, rezultatele investigațiilor, diagnostic etc, sunt confidențiale și doar dumneavoastră aveți acces la acestea.

Aceste informații pot fi furnizate terților numai dacă dumneavoastră vă oferiți consimțământului dumneavoastră scris, asumat prin semnătură. Fără acordul dumneavoastră aceste informații nu vor putea fi distribuite către terți.

Prin utilizarea site-ului www.nicolaeboleac.ro, vă oferiți acordul cu privire la prezenta Politică de confidențialitate.

INTRODUCERE

În calitate de operator de date cu caracter personal, site-ul www.nicolaeboleac.ro, administrat de DR. BOLEAC G. NICOLAE - PRESTĂRI SERVICII MEDICALE, având CUI 31282971, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul oferirii de servicii medicale.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin ”date cu caracter personal” ne referim la informații personale ale unei persoane fizice. În cadrul site-ului www.nicolaeboleac.ro, puteți vizita mai multe pagini și aveți acces la diverse informații, fără să vi se ceară completarea cu date personale a anumitor câmpuri.

În cazul în care doriți să efectuați unul din serviciile medicale puse la dispoziție prin intermediul site-ului www.nicolaeboleac.ro, vi se vor colecta și prelucra doar date cu caracter personal oferite de dumneavoastră conștient, fără a fi obligat. Prin completarea formularului pentru programări, trebuie să vă dați consimțământul referitor la acceptarea prezentei politici de confidențialitate, acțiune prin care acceptați ca datele pe care le oferiți să fie prelucrate în scopul de a vă oferi servicii medicale de calitate.

Datele cu caracter personal prelucrate în momentul în care doriți o programare, sunt umătroarele: Nume, prenume, telefon, e-mail, data nașterii, iar ulterior în cadrul consultației, CNP, adresă, afecțiuni.

Prin interacțiunea cu site-ul www.nicolaeboleac.ro, vă oferiți acceptul pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopurile menționate în prezentul document.

Informațiile cu caracter personal pe care le furnizați în momentul în care faceți o programare telefonică, prin e-mail sau la cabinet (nume, prenume, telefon, e-mail, data nașterii, cnp, simptome, date privind analizele și investigațiile realizate în cadrul ședințelor medicale) sunt înregistrate în baza de date și prelucrate doar în masura în care ați oferit aceste informații lipsiți de orice constrângere și ați fost informați în prealabil.

www.nicolaeboleac.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și datele cu caracter personal inexacte, sau incorecte pe care le furnizați. Dacă vor exista suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora, ne rezervăm dreptul de a anunța autoritățile competente și în măsură pentru investigare, supraveghere și control.

În măsura în care, conform cu prevederile legale imperative în vigoare, datele cu caracter personal ce vor fi solicitate de către personalul cabinetului medical, de organe de cercetare penală, personal autorizat al instituțiilor publice de control financiar, fiscal, securitate socială, ne rezervăm dreptul să furnizăm aceste informații fără a vă cere în prealabil acordul, inclusiv în cazul în care vă opuneți sau nu vă exprimați punctul de vedere.

DREPTURI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu prevederile legale în vigoare în prezent, drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal sunt următoarele:

  • Dreptul de acces la date și de informare, respectiv confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de personalul cabinetului, precum și la legalitatea acestor acțiuni.
  • Dreptul să primiți informații suplimentare referitoare la destinatarii datelor;
  • Dreptul de a interveni asupra datelor cu caracter personal pe care le furnizați voit pentru acțiuni de modificare, actualizare, blocare sau ștergere a acestora.
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale în alte scopuri decât cele ce reprezintă o obligație legală.
  • Dreptul de a înainta o plângere/reclamație către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum și de a vă adresa justiției, în conformitate cu dispozițiile legii.

CONFIDENȚIALITATEA INFORMAȚIILOR ȘI A VIEȚII PRIVATE A PACIENTULUI

În calitate de pacient, datele medicale personale va vor fi puse la dispoziție ori de câte ori doriți. Orice informație cu privire la starea de sănătatea, rezultatele investigațiilor, diagnostic etc, sunt confidențiale și doar dumneavoastră aveți acces la acestea.

Aceste informații pot fi furnizate terților numai dacă dumneavoastră vă oferiți consimțământului dumneavoastră scris, asumat prin semnătură. Fără acordul dumneavoastră aceste informații nu vor putea fi distribuite către terți.

Prin utilizarea site-ului www.nicolaeboleac.ro, vă oferiți acordul cu privire la prezenta Politică de confidențialitate.